Shop

Vejen hjem til dig

Åbnede sig i 2019 – først som en bog og siden hen gennem disse lydfiler.

Det er en serie af sjæls historier og transformations åbninger alle skabt til at vække reflektion, åbne, skabe healende bevægelser, forbundethed og transformation fra det sted du er i dette nu.

Den er til dig som er i starten af din rejse, føler dig kaldt til det eller som oplever at være lidt fanget mellem det du kan mærke kalder i dig og den måde du vant til at leve på og være i verden. 

Den taler ind i mellemrummet mellem personligheden og sjælen og arbejder ind i området af at skabe helhed.

Forløbet består af vejen hjem til dig (8 lydfiler) samt 

The Path of you (en lydfil som rummer energiarbejde som både understøtter tranformationen gennem vejen hjem til dig og bygger ovenpå)

Vejen hjem til dig koster: 275 kr

.

.

.

Expansion & Beyond

Et 1:1 rent energi forløb, hvor vi clearer og transformerer det som blokerer for din ekspansion og sjæls-udfoldelse.
5 uger – 5 clearinger – et holdt felt 

Hver uge modtager du en mail med beskrivelse af energiarbejdet og hovedtemaerne for clearings arbejdet. Clearings sessionen foregår som ren energiarbejde og sker remotely. Du deltager således ikke i sessionen, men modtager energiarbejdet på nedenstående temaer samt træder ind i et holdt ekspansions felt i 5 uger.

5 clearinger på:

  • Frihed
  • Abundance/Overflod
  • Glæde/modtagelighed
  • Sjæls-lederskab/skabelse indefra
  • Ekspansion/vækst

Vi arbejder altid med sjælens udgangspunkt og til dit højeste bedste – det er din sjæl som er primus motor for denne transformations mulighed. Forløbet koster 4500 kr (du er velkommen til at kontakte mig omkring rater, hvis du har brug for dette).

.

.

.

Privat Clearing & Healings lydfil

Har du et tema som bliver ved med at drille og larme i dit liv og ønsker du at få clearet de energetiske strukturer som fastholder dette samt modtage støtte fra det energetiske felt som åbnes, så er der lige nu en mulighed for at modtage direkte energiarbejde som optages til dig og sendes som lydfil. hver lydfil tager i gennemsnit 15-20 min og det anbefales at du lytter flere gange, da lydfilen og energien vil arbejde i lag, således at du hele tiden er støttet i din transformations proces.

Du bestiller herunder og skriver dit tema på bestillingen og så modtager du indenfor 48 timer (hverdage) din lydfil.

Udvekslingen for energiarbejdet er 555 kr.

.

.

For dig som ønsker at arbejde i 1:1 sessioner/forløb, finder du de forskellige muligheder her.

.

.

.

.