Soul Vision Manifest

Intentionen med sessionen er at bringe din sjæl endnu mere til overfladen, at frigive alt det som er klart til at blive forløst på alle planer, så du kan udfolde din sjæls vision gennem dit liv.

Soul Vision Manifest

Er en session hvor vi arbejder energetisk med det som blokerer og forhindrer dine drømme og din sjæls udfoldelse. Samtidig med vi åbner endnu mere op for din sjæls vej, din udfoldelse og potentiale.
Soul Vision Manifest kom med et ønske om at bringe endnu mere sjæl op til overfladen, at støtte dig i at åbne op for det indre sjæls lederskab og transformere de blokeringer og stagnationer som forhindrer dig i at leve og udtrykke dit sande jeg, den du er og dit blueprint.

Vi arbejder i og med energien og der åbnes op til at vi laver clearinger, healing og forløsning på flere planer. Sessionen arbejder altid i niveauer og rammen sættes af energien og fra dit sjæleplan, udgangspunktet er, at støtte dig og skabe den transformation i energien, bevidstheden, mentalt, følelsesmæssigt og kropsligt som vil åbne op for, at du kan være endnu mere dig og udfolde dit potentiale og dit unikke sjæls bidrag.

 

For dig

Praktik

En session foregår online over zoom og varer 1-1,5 time, kan i enkelte tilfælde tilrettelægges med fysisk fremmøde i dagtiden i 4030 Tune. Prisen pr session er 1650 kr. Jeg sender mail med oversigt over ledige tider, når din bestilling er modtaget.